همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

جرات پا گذاشتن به این شهرها را ندارید!/عکس

بازارخبر: در کتاب‌های تاریخ با داستان‌های شهر ارواح مواجه شده ایم. شهرهایی که علی رغم هزار نفر جمعیت با اتفاقات و فجایع متعددی که از حضور ارواح نشأت می‌گیرد، خالی از سکنه شده اند.

علاوه بر موضوع اشباح در شهرهای کوچک قدیمی، جنگ، بلایای طبیعی و خرافات آخرالزمانی موجب تخلیه شهرها شده است و پس از مدتی به یک جاذبه گردشگری معروف تبدیل شده و پذیرای گردشگران از نقاط مختلف جهان شده اند.

شهر «آق دام» Ağdam در آذربایجان



این شهر که زمانی 150 هزار نفر جمعیت داشته در طول جنگ قره دباغ خالی از سکنه شد. ارامنه این شهر که در معرض خطر بودند آن را رها کردند و به ارمنستان و ایران فرار کردند. ساختمانهای این شهر اگر چه تخریب شده اند ولی یکی از جاذبه های گردشگری آذربایجان محسوب میشوند.

«پریپیارت» Pripyat در «اکراین»


 
پریپیات شهر متروکه‌ای در نزدیکی نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل، واقع در استان کیف در شمال کشور اوکراین است. پریپیات در سال ۱۹۷۰ به عنوان محل اسکان کارکنان نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل بنیان گذاشته شد. در سال ۱۹۷۹ رسماً به یک شهر تبدیل شد اما در سال ۱۹۸۶ در پی وقوع فاجعهٔ چرنوبیل تخلیه شد و به شهری متروکه بدل گشت. پریپیات نهمین شهر هسته‌ای شوروی سابق بود و پیش از انفجار نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل، پنجاه هزار نفر سکنه داشت.

«تاور غاء» Tawergha در لیبی


 
جنگ های خونین سال 2011 این شهر زیبا در لیبی را خالی از سکنه کرد. حدود 10 هزار نفر در این شهر زندگی می کردند که به دلیل جنگهای متعدد ناشی از تحولات سیاسی به شهرهای دیگر مهاجرت کردند.

«کادیاکان» Kadykchan در روسیه


 
«کادیاکان» با جمعیت 12 هزار نفری شهری پررونق بود که با شیوع بیماری اپیدمی ، بسیاری از جمعیت آن تلف شدند و عده ای هم آن را ترک کردند.

«چایی تن» Chaitén در چین


 
این شهر در سال 1933 بنا شد و حدود 7 هزار نفر جمعیت داشت. ولی با فعال شدن آتشفشان 9 هزار ساله این شهر در سال 2008 سیل و مذاب آن را فرا گرفت. این شهر تمامی سکنه خود را از دست داد و هم‌چنان خالی از سکنه است.

«گونکانجیما» Gunkanjima در ژاپن


 
«گونکانجیما» معنای «جزیره جنگ» است. این جزیره یکی از 505 جزیره غیر مسکونی در ژاپن محسوب می‌شود. میتسوبیشی این جزیره را در سال 1890 خریداری کرد تا از آن زغال سنگ استخراج کند. اولین ساختمانهای این جزیره در سال 1916 ساخته شدند و  جمعیت 5 هزار نفری در آن جای گرفت. با این حال این جزیره در برابر طوفانهای سهمگین مقاوم نبود و به تدریج این جزیره خالی از سکنه شد.

«فورد لاندیا» Fordlândia در برزیل

 

در سال 1928 این شهر در قلب جنگهای برزیل بنا شد و با فعالیت های صنعتی حیات یافت. ولی افزایش تعداد دزد و راهزن در این شهر موجب تخلیه جمعیت 5 هزار نفری آن شد.

«سنترالیا» Centralia در پنسیلوانیا – آمریکا


 
سنترالیا شهر متروکه‌ای در کلمبیاکانتی ایالت پنسیلوانیا آمریکاست. جمعیت این شهر به خاطر آتش زیر سطح زمین از بیش از ۱۰۰۰ نفر در سال ۱۹۸۱ به ۱۲ نفر در سال ۲۰۰۵، ۹ نفر در سال ۲۰۰۷ و ۱۰ نفر در سال ۲۰۱۰ رسیده‌است.
 
«کایاکوی» Kayakoy در ترکیه


 
این شهر کوچک در دامنه کوهستان از مسیر ترکیه بنا شده است . قدمت شهر به قرن 17 میلادی و زمان امپراطوری عثمانی باز می گردد. ولی جنگ های خونین ترکیه و یونان در سال 1919 تا 1922 موجب از بین رفتن آرامش این شهر شد و 2 هزار نفر از جمعیت آن کشته یا مهاجرت کردند .

«کاراچو» Craco در ایتالیا


 
قدمت این شهر به سال 1060 باز می گردد . ارتباط نزدیک شهر با کلیسای اعظم موجب رونق این شهر با 2 هزار نفر جمعیت بود ولی جنگهای پی در پی ، زلزله ، و رانش زمین در نهایت موجب مهاجرت جمعیت آن از سالهای 1963 به بعد شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد