ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
انار، میوه ای است با دانه های یاقوتی که ۵هزار سال قدمت دارد و در سراسر جهان کشت می شود. این میوه خواص متعددی دارد که در این مطلب به نقل از «ehow»، به بخشی از خواص آن می پردازیم.
* گل، برگ و پوست این میوه قابل خوردن است و خواص دارویی دارد * پوست خشک شده آن برای درمان کم خونی، اسهال خونی، اسهال، بیماری قلبی و کرم روده موثر است * پوست این میوه از ورم و التهاب پیش گیری می کند * پوست خشک این میوه، سیستم گوارشی را تقویت می کند * پوست انار سرشار از آنتی اکسیدان است و علاوه بر کاربرد دارویی، برای نگهداری مواد غذایی نیز از آن استفاده می شود * پوست این میوه خاصیت ضدباکتریایی دارد *برای از بین بردن جوش، آکنه و تاول، پودر پوست کباب شده انار را با گلاب یا آب لیمو مخلوط کنید و روی پوست بمالید *ماساژ لثه با این پودر از ورم، التهاب و خون ریزی پیش گیری می کند * برای جلوگیری از پوسیدگی دندان، با پودر پوست انار و کمی پودر تازه فلفل سیاه مسواک بزنید * غرغره با جوشانده پوست انار برای درمان گلودرد مفید است.
طرز خشک کردن پوست انار:
تنها از پوست انار ارگانیک استفاده شود.
پوست انار راتکه کنید و در سینی جدا از هم پهن کنید و زیر آفتاب قرار دهید تا پوست سفت شود و رطوبت خود را از دست بدهد.
پس از این که کاملا خشک شد، پوست را در یک پلاستیک یا ظرف دردار بریزید.