ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
متخصصان معتقدند خوردن برخی از مواد غذایی در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان نقش دارند.
به نقل از اینفونیاک، متخصصان اروپایی میگویند پیروی از رژیم غذایی میوهها و سبزیجات که سرشار از آنتی اکسیدانت هستند راهی برای محافظت بدن در برابر سرطان است.
همچنین تحقیقات نشان داده است: مواد غذایی از قبیل انواع توت، تمشک، سیر، کلم بروکلی، مرکبات و شکلات تلخ خاصیت ضد سرطانی دارند.
دو نکته مهم دیگری که دانشمندان برای جلوگیری از ابتلای به سرطان به آن اشاره میکنند پختن صحیح مواد غذایی و خوردن مواد غذایی فصل است.