ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
برخی مواد غذایی بیشتر از بقیه به رنگ گرفتن پوست و برخی دیگر نیز به پایدار ماندن این رنگ کمک میکنند.
چه چیزی بخورم تا بهتر برنزه شوم؟
خوب برنزه شدن یعنی اینکه پوست یک رنگ طلایی زیبا به خود بگیرد، البته میدانیم که باید پوستمان را در مقابل تهاجمات خارجی (اشعۀ ماوراء بنفش، نمک، باد، آب) نیز محافظت کنیم.خوراکیهای سرشار از کارُتنوئید بخورید.
خوراکیهای سرشار از کارُتنوئید بخورید
کارُتنوئیدها رنگ دانههایی هستند که به میوهها و سبزیجات رنگ قرمز، نارنجی یا زرد میدهند.
خانوادۀ کارُتنوئیدها شامل برخی عناصر محافظت کننده از پوست نیز میشود، خصوصاً:
بتاکارُتن که در هویج، کدو تنبل، سیب زمینی شیرین و… موجود است.
لیپوفن که در گوجه فرنگی وجود دارد.
لوتئین، که در سبزیجات با برگهای سبز تیره یافت میشود. مانند کلم پیچ سبز، اسفناج و … . به خاطر داشته باشید با این که این سبزیجات قرمز یا زرد نیستند ولی فشردگی رنگ دانهها در کلروفیلشان پنهان شده است.
و حالا چند خوراکی تابستانی:
آب گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و هر آنچه که گوجه فرنگی فراوانی داشته باشد.
آب هویج
شکلات سیاه
میوههای کوچک قرمز رنگ: تمشک، انگور فرنگی سیاه، کران بری