ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
2- برای قلب مفیدند
فلفلهای تند به خاطر این که میتوانند از لخته شدن خون در رگها پیشگیری کنند برای قلب مفیدند. علاوه بر آن ترکیب کپسایسین در برابر التهاب (یکی از عوامل خطرساز برای حملات قلبی شناخته شده) موثر است.
3- سرعت گردش خون را افزایش میدهند
غذاهای تند سرعت گردش خون را افزایش داده و فشارخون را کاهش میدهند. فلفلهای تند از آن جا که حاوی ویتامین A و C هستند باعث تقویت دیواره رگهای خونی نیز میشوند.
4- ضدسرطان هستند
تحقیقات نشان داده مصرف منظم غذاهای تند، احتمال خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهند.
ترکیب کپسایسین رشد سلولهای سرطانی را کند کرده و در بسیاری موارد، بدون آسیب رساندن به سلولهای سالم اطراف، باعث از بین رفتن سلولهای سرطانی میشود.
5- عملکرد گوارش را تقویت میکنند
فلفلهای تند با افزایش جریان خون در معده و نیز افزایش لایه موکوس باعث تقویت سیستم گوارشی میشوند.
همچنین کپسایسین در نابودی باکتری اچ پیلوری (نوعی باکتری که باعث زخم معده میشود) موثر است.
6- از ابتلا به آنفلوآنزا پیشگیری میکنند
کپسایسین با افزایش تعریق بدن، نشانههای آزاردهنده آنفلوآنزا را از بین میبرد.
غذاهای تند، گرفتگی بینی را رفع کرده و سینوزیت و دیگر علائم آنفلوآنزا را کاهش میدهند.
7- به خواب بهتر کمک میکنند
محققان استرالیایی طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند، افرادی که به طور منظم غذاهای تند مصرف میکنند، راحتتر به خواب رفته و زودتر و سرحالتر، از خواب بیدار میشوند.
8- استرس و افسردگی را از بین میبرند
فلفلهای قرمز، سطح هورمون اندورفین و سرتونین را افزایش داده و باعث حذف درد میشوند و به این ترتیب فرد احساس راحتی میکند. این هورمونها ضد استرس و افسردگی هستند.
9- باعث راحتی تنفس میشوند
غذاهای تند، مانند یک اکسپکتورانت عمل کرده و مصرف آن برای افرادی که مبتلا به آسم، برونشیتهای مزمن، سینوزیت و دیگر بیماریهای تنفسی هستند توصیه میشود.