همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

مصرف غذاهای آماده و چرب عوارض آلودگی هوا را افزایش می‌دهد

ذرات آلاینده و ترکیبات زیان‌آور در هوای آلوده از طریق تنفس، بلع یا پوست جذب بدن می‌شوند. مونواکسید کربن موجب سردرد، کاهش هوشیاری و مشکلات سیستم تنفسی و عصبی می‌شود

متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای چرب و سرخکرده، سوسیس و کالباس و تنقلات باعث تحمیل بار اضافی بر متابولیسم بدن و قلب و عروق می‌شود و عوارض آلودگی هوا را افزایش می‌دهد.

عل شمس نورایی در گفت‌و‌گو با  فارس، افزود: در شرایط ناسالم هوا، انسان ناخواسته، آلاینده‌های هوا شامل مونواکسید‌کربن، دی‌اکسید‌کربن، اکسید‌های گوگرد و نیتروژن، سرب، ذرات معلق و ترکیبات سمی مانند بنزن و فرمالدئید را استنشاق می‌کند.

وی گفت: ذرات آلاینده و ترکیبات زیان‌آور در هوای آلوده از طریق تنفس، بلع یا پوست جذب بدن می‌شوند. مونواکسید کربن موجب سردرد، کاهش هوشیاری و مشکلات سیستم تنفسی و عصبی می‌شود.

این متخصص تغذیه افزود: سرب موجود در هوای آلوده کاهش توانایی ذهنی و قدرت یادگیری را به دنبال دارد. ذرات معلق در هوا دی‌اکسید نیتروژن گوگرد و دی‌اکسید کربن موجب ایجاد علائم تنفسی، کاهش ظرفیت ریه، سرفه، افزایش آلرژی، آسم و بالاخره عوارض نامطلوب در سیستم قلبی و عروقی و افزایش مرگ و میر می‌‌شود.

شمس نورایی اضافه کرد: در این شرایط، برای کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا ضروری است مایعات فراوان، سبزی‌ها و میوه مصرف شود و توصیه می‌شود روزانه حداقل 2 لیوان شیر، 4 تا 6 لیوان آب، یک تا 2 لیوان آبمیوه 200 تا 300 گرم انواع سبزی‌ها، 400 تا 500 گرم انواع میوه‌ها به ویژه انار، لیموشیرین و مرکبات مصرف شود.

وی گفت: مصرف زیاد آب، آبمیوه، سبزی و میوه سبب افزایش متابولیسم سلول‌های بدن و دفع سریع‌تر سموم از بدن می‌شود. توصیه می‌شود از مصرف غذاهای چرب و سرخکرده، سوسیس و کالباس، انواع سس‌های چرب و سایر غذاها و تنقلات پرکاری پرهیز شود.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: این مواد می‌تواند باعث تحمیل بار اضافی بر متابولیسم بدن و عملکرد قلب و عروق و سایر اعضای حیاتی بدن شده و باعث افزایش عوارض ناخواسته آلودگی هوا شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد