ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
دکتر ابوالقاسم جزایری مشاور تغذیهای معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان این مطلب افزود: مردم در کشورهای مختلف، عادات غذایی متفاوتی دارند و معمولاً این عادات از دوران کودکی شکل میگیرد و بنابراین توجه به تغذیه دوران کودکی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی ادامه داد: والدین باید توجه داشته باشند به کودکی که غذای کمکیاش شروع میشود به هیچ عنوان در غذایش از نمک و شیرینی استفاده نکنند زیرا ذائقه آنها به این مواد غذایی عادت میکند و اگر از ابتدا ذائقه آنها تنظیم نشود در سالهای بعد به خوردن غذاهای شور و شیرینیها عادت میکند.
دکتر جزایری با اشاره به این که یکی از عادات بدغذایی در سفره ایرانیها استفاده زیاد از نمک است، افزود: یکی از وظایف نمک، نگهداری آب در بدن است بنابراین توصیه میشود در سفره نمک نباشد زیرا مصرف نمک زیاد موجب جمع شدن آب در بدن و ایجاد ورم میشود.
مشاور تغذیهای معاونت بهداشتی وزارت بهداشت تصریح کرد: مصرف نمک زیاد، به ویژه برای افرادی که مبتلا به افزایش فشارخون هستند، مفید نبود و باعث بالا رفتن فشارخون و در نتیجه مساعد کردن زمینه برای بروز سکتههای قلبی و مغزی میشود.