ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
ترشیها باید در ظروف شیشهای نگهداری شوند و قرار دادن آنها در ظروف فلزی به علت واکنش بین ماده اسیدی سرکه و ظرف باعث ایجاد مواد مضر و خطرناک برای بدن میشود.
استاد دانشکده صنایع غذایی دانشگاه تهران در گفتگو با فارس افزود: تمام مواد غذایی به دلیل داشتن آب و مواد مغذی محیط مناسبی برای رشد ارگانیسمها هستند و وجود میکروارگانیسمها نیز موجب فساد مواد غذایی میشود.
مرتضی مشایخ تاکید کرد: از آنجا که برخی از میوهها و سبزیها روی یکدیگر اثر گذاشته و موجب فساد زود هنگام غذا میشوند بنابراین باید انواع سبزی و میوه را جداگانه در یخچال نگهداری کرد.
به گفته مشایخ، اگر سیب خوراکی در کنار سایر میوهها نگهداری شود بر اثر تنفسی که دارد بر سایر میوهها اثر گذاشته و موجب فاسد شدن سریعتر آنها میشود.
این متخصص تغذیه در خصوص شیوه نگهداری گوشت نیز توصیه کرد: برای منجمد کردن گوشت باید آن را به قطعههای کوچک تقسیم کرد تا زود منجمد شود و هنگام استفاده از گوشت منجمد نیز باید آبی که از گوشت خارج میشود را مورد استفاده قرار داد.