ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
دانشمندان در یک پژوهش دریافتهاند که خوردن انواع توتها ، مغز را جوان نگه میدارد.
به گزارش ایسنا، محققان میگویند: توتها از مغز در برابر فرآیند پیری محافظت میکنند و مانع از تحلیل رفتن حافظه میشوند.
پژوهشگران دریافتهاند که توت فرنگیها، تمشکها و شاتوتها حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات موسوم به «پلی فنولیکها» هستند که به مغز در انجام عملکردهای اساسی و اصلی آن کمک میکنند.
این پژوهش دو ماهه که روی موش های آزمایشگاهی انجام گرفته نشان میدهد: مصرف میوههایی با رنگ نارنجی پررنگ یا رنگدانههای قرمز و آبی میتواند قدرت و توان مغزی را احیا کند.
محققان میگویند: خبر خوب این است که ترکیبات طبیعی پلی فنولیک موجود در میوهها، سبزیها و مغزها در واقع تاثیر آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند که از تحلیلهای مغزی ناشی از افزایش سن پیشگیری میکنند.