ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
سعید حسینی متخصص تغذیه گفت: مصرف قهوه موجب دفع کلسیم بدن میشود اما مصرف چای کمرنگ موجب حفظ استخوان و نقش حمایتی برعهده دارد.
این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس افزود: شیر و محصولات لبنی منبع پروتئین های با کیفیت ، چربی و کربوهیدرات است و میتواند مواد مغذی مانند کلسیم ، فسفر ، ویتامین های گروه D و A را تأمین کند.
وی گفت: هر لیوان شیر قهوه دارای 330 میلیگرم کلسیم است که فقط 4تا 6 میلیگرم کلسیم موجود در آن جذب بدن نمیشود و افرادی که نمیتوانند شیر خالی مصرف کنند میتوانند شیرقهوه بنوشند.
حسینی اضافه کرد: برخی از رنگهای مورد استفاده در شیرهای طمعدار ممکن است با پیش فعالی کودکان ارتباط داشته باشد.افراد تا سن 30 سالگی باید استخوانهای بدن خود را بسازند و از نظر کلسیم و ویتامین D غنی کنند.
وی اضافه کرد: از سن 30 سالگی به بعد ویتامین D و کلسیم نقش حمایتی از استخوان را برعهده دارند و باید از شیر و ماست بیشتر مصرف کنند.شیرهای پرچرب نسبت به شیرهای کم چرب از نظر میزان کلسیم تفاوتی ندارد.
این متخصص تغذیه افزود: امروزه مصرف قهوه جایگزین چای شده است اما خود قهوه موجب دفع کلسیم در بدن میشود در حالی که اگر مصرف چای کمرنگ موجب حفظ استخوان میشود و نقش حمایتی از استخوان دارد.