همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

آلفا، بتا، گاما، رمزگشایی الفبای ارتباطات در مغز

امواج مغزی متعددی وظیفه دریافت پیام‌ها، ارسال آنها و ثبت اطلاعات در مغز را به عهده دارند. شناخت بهتر آنها می‌تواند دید تازه‌ای نسبت به حافظه، دقت بصری، خطای دید یا حتی اختلالات مغزی به ما بدهد.

 احتمالا شما هم تا به حال با چندتایی از آزمون‌های خطای دید برخورد داشته‌اید. در این آزمون‌ها چشم ما چیزی را می‌بیند که با تصویر واقعی متفاوت است. می‌دانستیم خطای دید به تحلیل مغز از رنگ‌ها و روشنایی برمی‌گردد اما اینکه تفاوت زمانی میان هماهنگ‌سازی امواج مغزی باعث می‌شود تصویر متفاوتی در ذهن ما ایجاد شود، نکته تازه‌ای است.

اینکه امواج مغزی دقیقا توسط چه بخشی ساخته می‌شوند یا نحوه ارتباط آنها چگونه است، هنوز ناشناخته باقی‌مانده است اما همین فعالیت‌های عصبی لحظه‌به‌لحظه هستند که حافظه ما، دقت و بهره هوشی‌مان را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند. در بیماران دچار اسکیزوفرنی ارسال اتفاقی این امواج اثبات شده است.

آلفا، بتا، گاما، رمزگشایی الفبای ارتباطات در مغز

اگر بخواهیم موج مغزی را از دیدگاه علم اعصاب تعریف کنیم باید آنرا به شکل تغییری هماهنگ در فعالیت الکتریکی گروهی از سلول‌های عصبی بشناسیم. هر نورون ولتاژی دارد که با تغییرات یونی درون و بیرون سلول تغییر خواهد کرد. با تحریک اولین نورون تغییرات یونی ادامه خواهند یافت و موجی از جریان الکتریکی در منطقه ایجاد خواهد شد. ما این برانگیختگی و خاموشی متناوب را به عنوان موج مغزی می‌شناسیم.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد