ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
به افراد توصیه میشود برای پیشگیری از هیجانات و استرسها، مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را کاهش دهند.
رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مصرف بیشتر پروتئین موجب افزایش هیجان و استرس میشود.
پریسا ترابی با بیان این که افزایش میزان پروتئین در غذای مصرفی موجب افزایش هیجان و استرس میشود، گفت: به افراد توصیه میشود برای پیشگیری از هیجانات و استرسها، مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را کاهش دهند.
رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: مصرف غذاهای چرب موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود. برای پیشگیری از ضعف سیستم ایمنی از مصرف غذاهای حاوی چربیهای اشباع چربیهای گوشت پرهیز شود.
ترابی گفت: چربیها موجب چاقی میشوند که خود بار اضافی بر سیستم قلب و عروق وارد میکند. چربی بالا از علل ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات است.
وی اضافه کرد: برخی از افراد برای مقابله با استرس سیگار میکشند. این عمل در کوتاه مدت موجب رهایی از استرس میشود اما اثرات زیانبار مصرف سیگار در طولانی مدت بسیار شدید است.