ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک می کند.
زنجبیل باعث هضم بهتر و سریع غذا میشود. ترکیبات موجود در زنجبیل با اثر گذاشتن روی مخاط معده و روده باعث بهبود عملکرد آنها میشود. نتایج پژوهشهای محققان هندی نیز نشان میدهد که این ادویه باعث تحریک ترشح آنزیمهای مختلفی میشود که هضم غذا را راحتتر میکنند.
پس گنجاندن زنجبیل و سیر در برنامهٔ غذایی یکی از بهترین روشها برای کاهش وزن است، این گیاه دارویی به دلیل خاصیت چربی سوزی که دارد اگر همزمان با غذا مصرف شود میتواند به راحتی چربیها را تحریک کرده و در مواردی نیز به کاهش وزن نیز کمک میکند.
زنجبیل را میتوان در ماست، غذا و یا سبزیهای تفت داده شده میل کرد. این گیاه به دلیل داشتن مادهای اسیدی در بافت خود آنزیمهای معده را تحریک کرده و موجب افزایش سوخت و ساز و متابولیسم بدن میشود.
بنابراین زنجبیل را همزمان با غذا میل کنید تا میزان چربی دریافتی بدن انسان را کنترل کند و از جذب چربیهای اضافی درون اندامها پیشگیری کند و همچنین چربی های اضافه بدنتان را بسوزاند.