ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
تاپ ناپ: خاویار انواع گوناگونی دارد چون خاویار طلایی، سرخ و سیاه که البته در این میان خاویار سیاه از ارزش قابل توجهی برخوردار می باشد و هم اکنون هر صد گرم از این ماده غذایی با ارزش در حدود 150 هزار تومان به فروش می رسد.
برای اینکه خاویار سیاه تولید شود ، ماهی های خاویار باید به سن 15 تا 20 سال برسند که زمان بسیار زیادی است. بهمین دلیل شکار این نوع خاویار در آمریکا ممنوع شده.
مارک گلمن و مارک زاسلاوسکی هر دو اهل اوکراین هستند که برنامه تولید خاویار سیاه را در فلوریدا راه انداخته و تولید آنرا انحصاری کرده اند. آنها با ایجاد شرایط خاص دمایی و رژیم های خاص غذایی توانسته اند سن تولید این نوع خاویار را تا 6 سال برسانند. آنها دو نوع خاویار بلوگا و سوروگا را بعنوان ماهیان خاویاری در این استخر مخصوص پرورش می دهند.