ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
به گزارش خبرگزاری مهر، تحقیقات دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا ارتباط بین نوع شخصیت افراد و اینکه آنها به غذاهای فلفل دار و تند علاقهمند هستند را بررسی کرده است.
این تحقیقات نشان میدهد که افرادی که به دنبال ماجرا و احساسات شدید هستند به غذاهای تند بیشتر علاقه دارند و میزان علاقه به ادویهها و غذاهای تند در افرادی که از موقعیتهای پر ریسک پرهیز میکنند کمتر است.
نادی بیرنس دانشجوی دکترای دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا با انجام تحقیقاتی از 184 داوطلب غیر سیگاری که سن آنها بین 18 تا 45 سال بوده است، بدون اطلاع قبلی از علت تحقیقات پرسشهایی را مطرح کردهاند.
قسمت اعظم این گروه سفید پوست بوده و 63 درصد آنها زن بودهاند، وی این گروه را با استفاده از تست (AISS) ارزیابی کرد. این تست ویژگیهای شخصیتی افراد را از نظر هیجان خواهی بررسی میکند. این ویژگی شخصیتی فردی را تعریف میکند که به دنبال محرکهای شدید و جدید بدون در نظر گرفتن خطرات آن است.
افرادی در آزمون (AISS) که بالاتر از میانگین نمره کسب کردند بیش از سایرین خطرات و تجارب جدید را میپذیرند و افرادی که کمتر از میانگین نمره داشتند نسبت به این موارد بستهتر هستند.
داوطلبان 25 میکرومتر از کاپسیسین به عنوان ماده فعال فلفل قرمز مصرف کردند و پس از آن از آنها خواسته شد که میزان علاقه خود را به غذاهای تند مشخص کنند.
افراد این گروه که کمتر از میانگین نمره داشتند عدم علاقه خود را به غذاهای تند اعلام کردند، افرادی که در این گروه بالاتر از میانگین نمره آوردند علاقه خود را به غذاهای تند اعلام کردند.
براساس اظهارات بیرنس، از بعد نظری ما میدانیم که شدت سوختن ناشی از غذاهای تند و میزان علاقه به این نوع غذاها به هم مرتبط است.
هرچه که افراد بیشتر از یک ماده غذایی آزار ببیند، میزان علاقهشان به این نوع غذاها کم میشود، اما این شرایط همواره بر این اساس صادق نیست.
این محقق نتایج خود را در همایش سالانه موسسه فناوریهای غذایی و نمایشگاه بزرگ غذا 2013 ارائه کرده است.