ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
ماهیهای تازه نسبت به ماهیهای فریز شده از طعم و بوی مطبوع تری به هنگام پخت برخوردارند.
در این بخش سعی کردهایم روشهای آسان و مطمئنی را به شما پیشنهاد کنیم تا با استفاده از آنها بتوانید هنگام خرید ماهی انتخاب صحیحی داشته باشید.
1 - گوشت ماهی را چک کنید
گوشت ماهی باید سفت و براق باشد و هنگامی که انگشت خود را روی آن فشار میدهید پس از چند لحظه به حالت اولیه بازگردد.
2 - پوست ماهی را چک کنید
دقت کنید پوست ماهی براق، تمیز و یکدست باشد.
3 - بوی ماهی را چک کنید
ماهی تازه نباید بیش از حد بوی ماهی بدهد بلکه باید بوی اقیانوس و دریا را تداعی کند.
4 - چشمان ماهی را چک کنید
ماهی تازه چشمانی براق دارد، ماهیای که چشمان کدری دارد ماهی تازهای نیست.
5 - آبشش ماهی را چک کنید
آنها باید خیس و به رنگ صورتی یا قرمز روشن بوده و خشک نباشند.
6 - رنگ ماهی را چک کنید
اگر رنگ ماهی ( گوشت یا پوست آن ) قهوهای و یا زرد باشد، نشان از ماندگی ماهی دارد و زمان زیادی از صید آن میگذرد.
7 - فلسها را چک کنید
در ماهی تازه فلسها محکم به بدن چسبیدهاند ولی در ماهی فاسد فلسها براحتی کنده شده و به رنگ کدر درمیآید.
نکته : متخصصان تغذیه توصیه میکنند در هفته حداقل دو بار ماهی بخورید.