همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

سوسیس و کالباس و خطر ابتلا به بیماری ریوی

مصرف فرآوردهای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماریهای ریوی را تا حد زیادی افزایش می دهد.
 پژوهشگران آمریکایی دانشگاه استانفورد در تحقیقات پزشکی جدید خود دریافتند که مصرف فرآوردهای گوشتی مثل سوسیس و همبرگر خطر ابتلا به بیماریهای ریوی را تا حد زیادی بالا می برد.

پژوهشگران 42 هزار و 915 مصرف کننده فرآورده های گوشتی را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند خطر ابتلا به بیماریهای مختلف ریوی در مصرف کنندگان روزانه این فرآورده ها 2 برابر و نیم بیشتر از کسانی است که به ندرت آنها را مصرف می کنند.

به گفته کارشناسان، ترکیبات موجود در برخی فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس، همچنین موجب بروز بیماریهایی نظیر فشارخون بالا و پوکی استخوان می‌شود.

این کارشناسان گفتند: در اغلب فرآورده ‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مواد مغذی همچون پروتئین خالص وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات، نیترات، نمک، چربی که برای سلامت بدن مضر است، به وفور یافت می‌شود.

به گفته این کارشناسان، نیترات و فسفات به دلیل خاصیت ضد باکتریایی به عنوان نگهدارنده این مواد غذایی و جهت حفظ رنگ آن استفاده می‌شوند و به این ترتیب نیترات پس از وارد شدن به دستگاه گوارش به نیتریت و نیتروز آمین تبدیل و سرطان زا می‌شود.

همچنین فسفات با PH بالایی که دارد ضمن ایجاد اختلال در جذب کلسیم توسط بدن، احتمال ابتلا به پوکی استخوان را در افراد به ویژه زنان یائسه و سالمندان افزایش می‌دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد