همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

فیس‌بوک عضو گوگل شد!

هرچند گوگل پربازدیدکننده‌ترین سایت دنیاست و تعداد بازدیدکنندگان آن در ماه، از مرز یک میلیارد نفر می‌گذرد؛ اما بسیاری از کاربران اینترنت حجم قابل توجهی از زمان خود را به حضور در فیس‌بوک یعنی محبوب‌ترین شبکه اجتماعی مجازی می‌گذرانند و همین باعث شده تا غول‌های دنیای سایبر از جمله گوگل به فکر رقابت در این عرصه وجذب هرچه بیشتر مخاطب بیفتند.

برای رسیدن به این هدف تاکنون، تلاش‌های گوگل در قالب Google Buzz یا Google Wave تقریبا ناموفق بوده‌اند اما به نظر می‌رسد نتیجه آخرین تلاش گوگل یعنی Google Plus با تجربه‌های قبلی متفاوت باشد.

گوگل پلاس در واقع یک جامعه مجازی است که در آن می‌توان همانند فیس‌بوک یا توییتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی موضوعات مختلف را به اشتراک گذاشت و با دوستان در ارتباط بود. پیش‌بینی‌های کارشناسان مبنی بر موفقیت این شبکه اجتماعی که در هفته گذشته، به صورت آزمایشی کار خود را شروع کرد، باعث شده تا همه از آن به عنوان رقیبی جدی برای فیس‌بوک یاد کنند.

از همان دقایق اولیه پس از آغاز به کار غیررسمی این شبکه اجتماعی، هزاران نفر برای عضویت در آن اقدام کردند. .در میان این استقبال گسترده، حضور مارک زوکربرگ ـ موسس فیس‌بوک ـ در گوگل‌ پلاس به یکی از موضوعات داغ خبری تبدیل شد. نکته جالب اینجاست. درحالی که هنوز بسیاری نسبت به واقعی بودن این موضوع که زوکربرگ نیز به شبکه اجتماعی رقیب خود یعنی گوگل پلاس پیوسته است یا نه، تردید داشتند، خود زوکربرگ عضویتش را تایید کرده و از این‌که مردم از عضویت او در گوگل پلاس متعجب شده‌اند، شگفت زده شده است.

اما واقعا چرا باید افراد از این‌که زوکربرگ هم در گوگل پلاس برای خود صفحه‌ای ایجاد کرده شگفت‌زده شوند، بخصوص این‌که پیش از این هم، لری پیج و سرگئی برین (موسسان گوگل) هم عضو فیس‌بوک شده‌اند.

شاید پاسخ به این سوال در نحوه تعامل و رفتار مدیران گوگل با فیس‌بوک باشد، چراکه این روزها دعوای میان فیس‌بوک و گوگل‌پلاس چه در میان کاربران و چه در سطح مدیران به نقطه اوج خود رسیده است.

در بازار داغ رقابت این دو غول بزرگ، گوگل‌پلاس ادعا می‌کند نقایص فیس‌بوک را برطرف کرده و با امکانات منحصربه‌فردی که قرار داده، فضای بهتری برای کاربران فراهم می‌کند؛ از سوی دیگر، فیس‌بوک هم که پیشتر خبر راه‌اندازی پست الکترونیکی‌اش سر و صدای زیادی به راه انداخته بود، این روزها برای گسترش شبکه گفت‌وگوی صوتی و تصویری خود به دنبال همکاری با اسکایپ است.

در این میان علاقه‌مندان به دنیای مجازی با یک علامت سوال بزرگ مواجه شده‌اند: آیا با ورود شبکه‌ اجتماعی گوگل، فیس‌بوک هم مانند اورکات به تاریخ خواهد پیوست؟ 

جام جم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد