همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

تأثیر خشم بر خواب

خشم احساسی است که همه آن را تجربه کرده‌اند اما شدت آن در زمان‌های مختلف و از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

 هنگامی که شدت این احساس بیش از یک واکنش عادی نسبت به حوادث اطراف باشد به حالت خصمانه تبدیل می‌شود. افرادی که به شدت تحت تأثیر عواطف منفی و خصمانه قرار می‌گیرند اغلب دارای حس رقابت شدید، بی‌صبری و رنجش‌پذیری هستند.

آستانه تحمل این افراد کم شده و حتی با حوادث به ظاهر بی‌اهمیت خشمگین می‌شوند. در صورت شدت یافتن بیش از حد خشم، این احساس به یک تهدید تبدیل می‌شود و گاهی انزوای اجتماعی و حتی اعمال جنایتکارانه را به دنبال خواهد داشت.

بسیاری از مردم قادرند تا خشم خود را کنترل کنند. اگرچه گاهی احساس ناآرامی و ناامیدی می‌کنند و رنجش‌پذیر و بداخلاق می‌شوند.

ابراز و یا فروخـوردن خشم هر دو مشکلات فـیزیکی، روحی و روانـی را به همراه دارد. خشم مداوم باعث بالا رفتن فشار خون، زخم‌معده، سردرد و سایر مشکلات فیزیکی می‌شود. افرادی که دچار این حالت هستند گاهی برای کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب به استفاده از موادمخدر روی می‌آورند. کسانی که قادر نیستند خشم خود را کنترل کنند در معرض خطرات زیادی از جمله تصادفات هستند. اگرچه اغلب آنها از بیهودگی و پوچی واکنش خود آگاه هستند اما قادر به متوقف ساختن آن نیستند و همین ناتوانی در کنترل شرایط بر عصبانیت و ناراحتی آنها می‌افزایند.

رفتن به رختخواب در حال خشم و خستگی، آرامش بدن را برهم می‌زند و از این‌رو بر توانایی به خواب رفتن تأثیرگذار است. علاوه بر اینکه این ناتوانی نیز دوباره فرد را عصبانی می‌کند. فراگیری تکنیک‌های آرامش‌بخشی برای کنترل برخی از علائم فیزیکی واکنش‌ها و عکس‌العمل‌های پراسترس مفید است. درمان اختلالات رفتاری شناختی نیز به ریشه‌یابی مشکلات و یافتن واکنش‌هایی معقول‌تر کمک می‌کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد