همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

عجایب هفتگانه استرالیا کدامند؟

عجایب هفتگانه استرالیا کدامند؟

به نوشته میراث آریا، استرالیا، کشور غالب در قاره اقیانوسیه یکی از عجیب ترین سرزمین‌ها است. کشوری وسیع با تنوع فرهنگی، طبیعی و جانوری بسیار زیاد که هنوز هم می‌توان اسرار عجیبی را از آن استخراج کرد. این کشور که به سرزمین حیوانات منحصر به فرد و عجیب نیز معروف است در دل خود عجایب بی‌شماری را نگاه داشته است. آنچه در ادامه می‌خوانیم گزیده‌‌ای از هفت منطقه منحصر به فرد استرالیا است که برخی از آنها ساخته دست بشر می‌باشند

پارک ملی کاکادو:

«کاکادو» به عنوان نخستین پارک ملی استرالیا مناظری دراماتیک، سنگ‌نگاره‌هایی بومی و حیات وحشی مملو از گونه‌های جانوری متنوع را ارائه می‌دهد.علاوه بر حیات وحش جاذبه‌هایی طبیعی همچون آبشارها و تنگه‌هایی مانند « ماگوک»، «گانلوم»، «آبشار دوقلو» و «آبشار جیم جیم» نیز در این پارک وجود دارند که از جاذبه بسیار بالایی برخوردارند.

پارک ملی «کاکادو» به دلیل برخورداری از 30 درصد گونه‌های مختلف پرندگان استرالیایی به یکی از بهترین مناطق تماشای پرندگان در جهان نیز تبدیل شده است. در این میان «کروکودیل‌های آب‌های شور»، «کانگوروها» و «والابی‌ها» نیز از دیگر حیوانات دیدنی این پارک محسوب می‌شوند. با این وجود شاید بتوان گفت، زیباترین جاذبه موجود در این پارک، سنگ‌نگار‌ه‌هایی است که توسط ساکنان بومی این کشور در طول هزاران سال پییش خلق شده اند. سنگ‌نگاره‌هایی که قدمت بسیاری از آن‌ها به بیش از 20 هزار سال می‌رسد.

اولورو:

«اولورو» یا « صخره آیر» نیز می‌تواند یکی از معروف‌ترین مناظر زیبای طبیعی استرالیا محسوب شود که هر ساله جمعیت کثیری از گردشگران را به سوی خود جلب می‌کند. وجود آهن در این صخره از جمله ویژگی‌های منحصر به فرد آن محسوب می‌شود که در ساعات مختلف روز موجب تغییر رنگ آن از قرمز روشن به قرمز کبود می‌شود. «اولورو»‌ علاوه بر زیبایی‌های طبیعی دربین ساکنان بومی از اهمیتی مذهبی نیز برخوردار بوده و از اینرو می‌توان آن ‌را جاذه‌ای فرهنگی و طبیعی خواند. «اولورو» یکی از مناطق تاریخی استرالیا است که در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.

بندر سیدنی:

برای بسیاری از گردشگران، استرالیا با شهر سیدنی تعریف شده است اما خود این شهر نیز به واسطه «سالن اوپرا» صدفی شکل آن شهرتی جهانی پیدا کرده است. این سالن که در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد یکی از مشهور‌ترین مراکز هنری جهان به شمار رفته و سالانه بیش از یک میلیون نفر از آن بازدید می‌کنند. این سالن در بندر سیدنی و در نزدیکی پل بندر سیدنی قرار داشته و به دلیل طراحی طاق مانند خود در نزد عموم به «جارختی» معروف شده است.

گردشگران می‌توانند با ورود به شهر سیدنی از بندر عبور کرده، روی پل آن قدم بزنند، همدیگر را به یک فنجان چای در سالن اپرا دعوت کنند و چرخی نیز در «باغ‌های سلطنتی» که در همان اطراف قرار دارد بزنند.

پارک ملی پورنولولو:

پارک «پورنولولو» که در منطقه استرالیا غربی قرار داشته و از جمله میراث ثبت شده در فهرست یونسکو به شمار می‌رود یکی دیگر از عجایب هفتگانه استرالیا است که شهرت فراوانی به خاطر عوارض و تنوع زمین‌شناسی خود دارد. این برج‌های لانه زنبوری که از سنگ‌های شنی و صخره ساخته شده اند این پارک را به عنوان نخستین جاذبه منطقه تبدیل کرده اند. برآمدگی‌های گنبدی این برج‌ها که به تناوب نوارهایی نارنجی و خاکستری رنگ دارند نیز نمایی عجیب به آن‌ها داده‌اند. با این وجود از آنجایی که دسترسی به این پارک تنها در فصول گرم میسر بوده و برای دیدن تمام منطقه باید از وسایل نقلیه ویژه استفاده کرد، گردشگران ترجیح می‌دهند برای تماشای این پارک از بالگرد‌ها استفاده کنند.

صخره‌های بزرگ مرجانی:

صخره‌های مرجانی استرالیا با امتدادی بیش از 2600 کیلومتر از بزرگترین صخره‌های مرجانی جهان می‌باشند که از 2900 صخره و 900 جزیره تشکیل شده‌اند.این صخره‌ها که در سواحل کویینزلند و در دریای مرجانی استرالیا قرار دارند به عنوان بزرگترین ساختار تک دانه‌ای موجود در جهان به شمار می‌روند که توسط ارگانزیم‌های زنده ایجاد شده اند.

این مرجان‌‌ها ساخته شده از مجموعه‌ای میلیاردی از ارگانزیم‌های کوچک و میکروسکپی است که به «پولیپ‌های مرجانی» معروف بوده و تنوع گسترده‌ای از موجودات دریایی را در خود جای داده است. این صخره‌های مرجانی که در سال 1981 در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده‌‌اند از مشهورترین جاذبه‌های گردشگری جهان به شمار می‌روند.

درختان غول پیکر اوکالیپتوس تاسمانی:

تاسمانی برای مسافران و گردشگرانی که در پی کشف زیبایی‌های طبیعت و حیات وحشی دست نخورده هستند، جایی شناخته شده است. در این میان علاوه بر تنوع گسترده جمعیت جانوری و گیاهی ، این منطقه خانه درختان اوکالیپتوس غول پیکر نیز می‌باشد. این درخت که به نام‌های « چسب مرداب»،‌ »کوه خاکستری» و « بلوط تاسمانی» نیز شهرت دارد، از بزرگترین گیاهان و سخت چوب‌ترین درختان جهان محسوب می‌شود. این درخت یکی از مرتفع‌ترین درخت‌های جهان نیز به شمار می‌رود که گونه‌هایی بالغ بر 100 متر آن‌ها نیز در تاریخ دیده شده است. درحال حاضر مرتفع‌ترین نمونه از اوکالیپتوس‌های تاسمانی 99.6 متر طول داشته و به «سنتوریوم»‌ معروف است.

جاده بزرگ اقیانوسی:

این جاده که در جنوب سواحل ویکتوریا قرار دارد با طول 243 کیلومتری خود به یکی از بزرگترین راه‌های طبیعی جهان تبدیل شده است. سنگ‌های شنی تشکیل دهنده این راه که از خرد شدن چندین هزار ساله سنگ‌های اقیانوس جنوبی به وجود آمده اند منظره‌ای زیبا و شگفت آور از آن خلق کرده اند. علاوه بر آن این راه یکی از جاذبه‌های مهم گردشگری استرالیا نیز به شمار می‌رود که در میان خشکی‌های متنوع مناطق ساحلی، محیطی جذاب را برای گردشگران به وجود آورده است. سنگ‌های آهکی موسوم به حواریون و منظره‌ای شبیه پل لندن نیز از دیگر جاذبه‌های آن می‌باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد