ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
متخصصان انگلیسی در یک مطالعه تاکید کردند مصرف سیر در پیشگیری از ابتلا به اوستئوآرتریت یا التهاب استخوانی و مفصلی نقش دارد.
متخصصان کالج کینگ لندن و دانشگاه آنجلیای شرقی در آزمایشات خود دریافتند زنانی که سیر زیاد مصرف میکنند کمتر از سایر زنان هم سال خود در معرض خطر ابتلا به اوستئوآرتریت لگن قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، این متخصصان نشان دادند که در سیر مادهای موسوم به «دیالیل دیسولفید» وجود دارد که تاثیر محدود کنندهای بر فعالیت آنزیم تخریب کننده غضروفها در انسان دارد.
به گزارش ایسنا، سیر خواص بسیار مفیدی برای سلامتی دارد از جمله این که در ضد عفونی کردن معده نقش موثری دارد اما نباید آن را زیاد مصرف کرد. سیر رسوبات خون را حل میکند از این رو مصرف سیر به کسانی که درد مفاصل دارند، نقرس گرفتهاند و یا به روماتیسم مبتلا شدهاند، توصیه میشود. سیر ادرار را زیاد میکند و فشار خون را نیز پایین میآورد.
این سبزی بهترین درمان برای فراموشی و آلزایمر است و مصرف آن کندی ذهن را از بین میبرد. سیر همچنین بهترین تقویت کننده پیاز مغز است و روی مغز تأثیر مفیدی دارد. خوردن سیر عضلات قلب را تقویت میکند و گردش خون منظم میشود. مصرف سیر مجاری تنفس و خون را پاک میکند و احتمال تنگی نفس را میکاهد.
به گفته متخصصان تغذیه، سیر حتی میتواند برخی از انواع سل ریوی را معالجه میکند و برای معالجه اسهال و برونشیت و سردرد و زکام مزمن و ضعف حافظه و سرگیجه سودمند است. از دیگر خواص سیر میتوان به از بین بردن سنگ کلیه و کرمهای نازک شکم اطفال اشاره کرد.
مصرف سیر برای بیماران مبتلا به دیابت اثر شفابخش داشته و قند خون را میکاهد. سیر، اثر سمی نیکوتینی که از دود سیگار حاصل میشود را برطرف میکند. با وجودی که پزشکان هنوز با اطمینان به این نتیجه نرسیدهاند که مصرف سیر با افزایش ماده دیالیل دیسولفید در مفاصل ارتباط داشته باشد، اما تاکید دارند که نتایج این یافته میتواند برای درمان و یا پیشگیری از ابتلا به آرتریت استخوانی و مفصلی لگن موثر باشد.
شرح این مطالعه در مجله طب انگلیس منتشر شده است.