ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
این روزها وقتی برای خرید نان به نانوایی فانتزی مراجعه میکنیم با انواع مختلف نانها مانند نان جو، نان چاودار، نان سویا، نان ذرت و... روبهرو میشویم. گاهی نیز در انتخاب نوع نانها سر در گم میمانیم که کدامیک بهتر و مغذیتر هستند و آیا این نانها نسبت به یکدیگر برتری دارند؟
نان گندم سبوسدار این نان از آرد گندم با مقادیر زیاد سبوس و به وسیله مخمر تولید میشود. در نتیجه این وضعیت، املاح و ویتامینهای مغذی موجود در گندم آزاد شده و نان غنی میشود. به همین دلیل، مصرف 2 تا 3 لقمه نان سبوسدار در روز میتواند خطر ابتلا به سکته مغزی را 40درصد کاهش دهد. البته نوعی نان گندم تحت عنوان نان گندم غنی شده نیز در نانوایی فانتزی دیده میشود. نظر به این که اغلب آردها در جریان آسیاب سبوسگیری میشوند، بنابراین نان تهیه شده فاقد سبوس، املاح معدنی، ویتامین و مواد مغذی مورد نیاز بدن است. از اینرو با افزودن آرد سویا، پودر آب پنیر، پودر شیر و... به خمیر، نان را غنیسازی میکنند تا فقر غذایی نان جبران شده و از بروز عوارض ناشی از سوءتغذیه جلوگیری شود.