ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
یک رژیم غذایی سالم برای حفظ سلامت قلب میتواند عروق خونی را از پلاکهای خطرناک پاکسازی کند و خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. |
سایت دفتر سلامت زنان در آمریکا چندین دستورالعمل کاربردی و مفید را برای داشتن یک رژیم غذایی مناسب برای قلب ارائه کرده است.
در این دستورالعمل توصیه شده است که حتما مقادیر زیادی میوه و سبزی مصرف کنید. حتما تلاش کنید که نیمی از گندم مصرفی روزانه شما از گندم سبوسدار باشد و سایر غلات مثل جو، ذرت و برنج را نیز به صورت سبوسدار استفاده کنید.
همچنین توصیه میشود که از لبنیات مثل ماست پنیر و شیر کمچرب استفاده کنید. خوردن مقادیر زیادی از مغزهای خشکبار، دانههای خشک شده، گوشت لخم و ماهی و مرغ بدون پوست نیز برای این منظور مفید است.
بعلاوه بهتر است چربیهای اشباع نشده تک زنجیرهای و چند زنجیرهای را از طریق روغنهای سبزیجات، ماهی و مغز خشکبار دریافت کنید. از مصرف چربیهای ترانس و اشباع شده، نمک، کلسترول و قند افزودنی جدا پرهیز کنید.