همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

دعا کردن واقعا به بهبود انسان‌ها کمک می‌کند

دعا کردن به بهبود بیماران کمک می‌کند و تحقیقات انجام شده این ادعا را ثابت می‌کند.

تیمی از پزشکان، دانشمندان و کارشناسان دینی متوجه شدند که دعا کردن تاثیرات قابل توجهی در بهبود بعضی از بیماران دارد. دانشمندان متوجه شدند زمانی که یک یا چند نفر در حضور فردی برای درمان او دعا می‌کنند بسیار به بهبودی او کمک می‌کنند.
یک تیم از پزشکان و دانشمندان که توسط پروفسور کاندی گانتر از هندوستان تحقیقاتی را در موزامبیک انجام دادند. در این تحقیقات مشخص شد دعا کردن تاثیر شگرفی در بهبود بیماری‌های شنوایی و چشمی دارد.

14 فرد مبتلا به مشکلات شنوایی و 11 مبتلا به بیماری‌های بینایی در یک جلسه دعا شرکت کردند. دانشمندان با استفاده از شنوایی‌سنجی و بینایی‌سنجی، وضعیت این بیماران را قبل و بعد از شرکت در این جلسه دعا بررسی کردند.
دانشمندان متوجه شدند این جلسه دعا تاثیر زیادی در بهبود وضعیت 18 گوش در 11 بیمار و بهبود وضعیت بینایی در چند فرد دیگر شده است.
دو نفر از افرادی که به سختی می‌شنیدند بعد از شرکت در جلسه دعا قادر بودند صداهایی با شدت 50 دسیبل کم‌تر را بشنوند و 3 نفر از افرادی که دارای مشکلات بینایی بودند بینایی آن‌ها بهبود قابل توجهی پیدا کرد.
البته این تحقیقات فقط به دنبال بررسی تاثیرات دعا بود و دانشمندان تلاشی برای توضیح دلیل این موضوع نکردند که چرا دعا کردن می‌تواند تا این حد روی بهبود وضعیت فرد تاثیرگذار باشد.
دانشمندان معتقدند می‌توان اثرات دعا کردن را با استفاده از تحقیقات کلینیکی به دقت اندازه گیری کرد.
دکتر براون که در این تحقیقات شرکت داشته است در این باره گفت: این اولین قدم‌ها برای بررسی اثر دعا روی بهبود بیماران است و این تحقیقات شاید راه را به دانشمندان برای ادامه مسیر در این جهت نشان دهد. ما باید بیش‌تر تلاش کنیم تا متوجه دلیل تاثیر دعا کردن روی بیماران شویم. به واقع چه مکانیسم‌هایی در این میان وجود دارد که می‌تواند تا این حد روی برخی از بیماران تاثیر گذار باشد. چرا برخی افراد بیش‌تر از دیگران بعد از دعا کردن احساس بهبودی پیدا می‌کنند. این‌ها سوالاتی است که ذهن ما را به خود مشغول داشته است.
البته درست است که تعداد افراد شرکت‌کننده در این مطالعات خیلی زیاد نبود. اما تحقیقات آینده ما به دنبال فهمیدن این مطلب است که آیا دعا کردن در آینده می‌تواند به عنوان قسمتی از مراقبت‌های بهداشتی استاندارد در بیماران مورد استفاده قرار گیرد. خصوصا این مورد می‌تواند در کشورهایی که دسترسی چندانی به خدمات پزشکی ندارند مورد توجه واقع شود.
سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند که 278 میلیون نفر که 80 درصد آن‌ها در کشورهای در حال توسعه زندگی می‌کنند در یک یا دو گوش خود دارای مشکلات شنوایی متوسط یا عمیق هستند. 314 میلیون نفر نیز دچار مشکلات بینایی هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد