ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
محققان می گویند ترکیباتی که موجب رنگی شدن میوه ها می شوند در جلوگیری از سرطان های روده بزرگ نقش دارند.
واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه دانشگاه اوهایو : به گفته محققان ، استفاده از انواع میوه های رنگی می تواند در کاهش سرطان روده بزرگ نقش داشته باشد.
تأکید روی پیش گیری از سرطان روده بزرگ به علت نقشی است که تغذیه در بروز این بیماری دارد.
محققان از مدت ها پیش دریافتند که مصرف انواع غذاهای حاوی سبزیجات و میوه می تواند در کاهش سرطان روده نقش داشته باشند و از جمله با سرعت دادن به خروج مواد سرطان زا از روده موجب کاهش بروز سرطان شوند.
ماده موجود در این میوه ها آنتوسیانین (Anthocyanin) است که عمدتاً مسئول ایجاد رنگ های قرمز، بنفش و آبی است.
سرطان روده بزرگ یکی از چند سرطان بزرگ در انسان ها محسوب می شود که به رغم وجود روش های مناسب غربالگری هر سال موجب مرگ و میر عده زیادی در سراسر جهان می شود.
بسیاری از افراد که در سن خاصی قرار دارند باید تحت آزمون های غربالگری قرار گیرند. تا تغییرات منجر به سرطان در آنها شناسایی شود. پس از آنکه این تغییرات شناخته می شود می توان در مراحل اولیه برای از بین بردن آن اقدام کرد.
با این حال گروه زیادی از افراد تمایل به انجام این آزمایش ها ندارند. و به همین علت خطر بروز سرطان روده در آنها بالا است.