همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

همه چیز ازهمه جا

عکس و مطالب خوندنی ودیدنی

چرا میان ایرانی‌ها دروغ رواج دارد؟

22-360.jpg معمولاً آنچه در شناسایی ماهیت یک آسیب اجتماعی مورد غفلت واقع می‌شود، واکاوی تاریخی آن آسیب است. بسیاری از اندیشمندان جهان خودآگاهی تاریخی را نخستین قدم در شناسایی آسیب‌ها و ظرفیت‌های یک ملت می‌دانند. اعتراف و پذیرش آن آسیب یا ظرفیت نیز دومین قدم است. همچون بیماری که بیماری خود را می‌پذیرد و نخستین گام را برای درمان برمی‌دارد.

به گزارش  تابناک : واکاوی تاریخی یک آسیب و یا ناهنجاری فرهنگی همچون پدیده دروغگویی، همان کاری است که یک روانپزشک با بیمارش می‌کند، رفتن به گذشته‌ها و یافتن علت‌های اصلی. ریشه‌های تاریخی پدیده دروغگویی که نسبت‌های محکمی با پنهان کاری و ریا دارد، چیست؟

دکتر علی انتظاری مدیر گروه جامعه‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی نیز در پاسخ به این پرسش، ما را به حافظه تاریخی‌مان سوق می‌دهد و با تأکید بر اینکه ما شواهدی نداریم ثابت کنیم که هم اکنون به سمت دروغگویی گرایش پیدا کرده ایم، می گوید: دروغگویی در جامعه ایران متعلق به امروز نیست و از گذشته رواج داشته، در حقیقت دروغگویی بیشتر محصول نظام‌های حکومتی تمامیت خواه و شبه استبدادی گذشته بوده، چون شرایط سیاسی حاکم بر جامعه به شکلی بوده که اقتضای دروغگویی می کرده است.

ادامه مطلب ...

تحقیق جالب یک کانادایی درباره حجاب

 
44-261.jpg یک دانشجوی مسیحی ایرانی الاصل کانادائی با ابتکار جالبی به سنجش نظر مردم در مورد حجاب پرداخت.

 جمهوری اسلامی در ادامه نوشت: این دانشجو که "انیسه روحانی" نام دارد، با استفاده نمودن از حجاب به مدت 18 روز تلاش کرد دیدگاه جامعه را در مورد حجاب، زنان محجبه و اسلام به دست بیاورد.

روزنامه دیلی میل نوشت: دانشجوی کانادایی به مدت 18 روز حجاب بر سر کرده و به نقاط مختلف شهر از جمله دانشگاه و دیگر اماکن عمومی رفت تا دیدگاه افراد جامعه و برخورد آنان با زنان مسلمان با حجاب را به طور مستقیم بسنجد. با اینکه وی گمان می‌کرد با زن با حجاب به شکل نژادپرستانه برخورد شود، اما رفتار دوستانه و مهربانانه مردم، او را متعجب کرد.

انیسه می‌گوید: چیزی که مرا بیش از همه به شگفتی واداشت این بود که احترام شهروندان نسبت به من در زمانی که حجاب بر سر کردم بسیار بیش از روزهایی بود که به طور معمولی و بی‌حجاب از خانه خارج می‌شدم.

وی افزود: در نظر داشتم با استفاده نمودن از حجاب، زمینه‌های گفت و گوی میان فرهنگ‌ها و ادیان مختلف را ایجاد کنم و افکار منفی گرای موجود و نژادپرستانه علیه اسلام را به گونه‌ای تغییر دهم.

رئیس جدید سازمان اطلاعات عربستان کیست؟

شبکه خبری المیادین با تهیه گزارشی تحت عنوان "رئیس جدید سازمان اطلاعات عربستان کیست؟" به معرفی رئیس جدید این سازمان که بنا به اعلام شبکه المیادین شخصیتی ناشناخته در محافل عربستان است، پرداخت.

به گزارش ایسنا در این گزارش آمده است: یوسف بن علی الادریسی، رئیس جدید دستگاه اطلاعات عربستان شخصیتی "ناشناخته" در محافل سیاسی عربستان محسوب می‌شود و در طول 38 سال گذشته وی نخستین کسی است که جزو خانواده سلطنتی حاکم در عربستان نیست و توانسته چنین سمتی را بر عهده بگیرد.

براساس این گزارش، از حدود 38 سال گذشته چنین اتفاقی در عربستان نیفتاده بود.

ادامه مطلب ...

بازسازی چهره با چاپ سه‌بعدی +عکس

 

با بوجود آوردن یک پوشش محافظ خارجی سفارشی، تکنولوژی در خدمت عمل جراحی زیبایی در آمده است.

ادامه مطلب ...

«لیونل مسی» افغانستان+عکس

«عبدالکریم سروری» فردی افغانستانی که شباهت بسیاری با یکی از معروفترین ستاره‌های فوتبال دنیا دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در هرات گفت: از کودکی به تیم بارسلونا علاقه داشته و مسابقات این تیم را دنبال می‌کرده و از 2 سال پیش متوجه شباهت خود به لیونل مسی شده است.

«عبدالکریم» معلم و خیاطی است که این روزها بسیاری او را لیونل مسی هرات خطاب می‌کنند.

ادامه مطلب ...